Τοποθεσία


Τοποθεσία


Το Efi Studios, ένα υπέροχο παραδοσιακό κατάλυμα, με μοναδική κυκλαδίτικη αισθητική, υπόσχεται να σας προσφέρει στιγμές απόλυτης άνεσης και χαλάρωσης.

Ανακαλύψτε την μινιμαλιστική αισθητική του Efi Studios που συνδυάζεται άψογα με τα παραδοσιακά χρώματα και την αρχιτεκτονική της Μήλου. Ένα ηφαιστειακό νησί με λευκόχρυσες παραλίες και μαγευτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η Μήλος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για να απολαύσετε τον ήλιο, την θάλασσα & σκηνικά άγριας, βραχώδης και απαράμιλλης ομορφιάς.

Το Efi Studios είναι χτισμένο σε απόσταση αναπνοής, μόλις 200m, από την παραλία Πολλώνια, μια μεγάλη, αμμώδη παραλία σχηματισμένη από τον προστατευμένο φυσικό κόλπο στα Πολλώνια, με αλμυρίκια σε όλο το μήκος της.

Η Πολλώνια είναι ο προορισμός για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν την ελληνική και μεσογειακή γαστρονομία της Μήλου. Όμορφα εστιατόρια και παραδοσιακά ταβερνάκια θα σας προσφέρουν γευστικές απολαύσεις με παραδοσιακά πιάτα του νησιού ή ολόφρεσκα ψάρια συνδυασμένα με κρασάκι ή ούζο.

 

Άλλα σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο κατάλυμα:

Παραλία Παπαφράγκας - 2,1 χλμ.

Τρία Πηγάδια - 4,3 χλμ.

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιμώλου - 5 χλμ.

Λαογραφικό και Ναυτικό Μουσείο Κιμώλου - 5,6 χλμ.

Παραλία Σαρακήνικο - 6,3 χλμ.

Παραλία Παπακίνου - 7,6 χλμ.

Μεταλλευτικό Μουσείο Μήλο - 7,7 χλμ.

Εκκλησιαστικό Μουσείο Μήλου - 8,2 χλμ.

Θειωρυχείο - 8,3 χλμ

Μετάβαση στο περιεχόμενο